srsfeqah.fotopages.com

By: srs feqah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 28-Feb-2009 02:28 Email | Share | Bookmark
ADAM DANIAL & PETROSAINS KLCC

Assalamualaikum & selamat sejahtera

ANAK-ANAK IBARAT KAIN PUTIH, IBU BAPA MENENTUKAN CORAK
Sabda Rasulullah SAW yang bermaksud: “Setiap anak dilahirkan dalam keadaan fitrah (suci bersih), maka ibu bapa bertanggungjawab sama ada menjadikannya Yahudi, Majusi atau Nasrani,” (Riwayat Muslim).
Pendidikan (informal) anak-anak bermula di rumah. Ibu bapa berperanan untuk mencorakkan kehidupan anak-anak. Guru-guru pula akan membantu pendidikan formal anak-anak di sekolah. Sehubungan itu ibu bapa memegang tanggung jawab yang besar untuk mendidik anak-anak, lebih-lebih lagi dalam zaman teknologi & IT + penghujung zaman.

ADAM DANIAL BIN MOHD RADZIF
Alhamdulillah. Tahniah kepada abangku Abang Ajib serta isteri beliau, kak Dilla atas kelahiran putera sulung pada 21 Februari 2009, 1.23pm di Hospital Dungun, Terengganu. Semoga Adam Danial menjadi anak yang soleh serta cemerlang dunia & akhirat. Adam Danial merupakan cucu sulung Mak & Abah-ku serta cicit sulung kepada Uwan (Johol). Bagi mengikuti perkembangan Adam Danial, sila klik PRIA GANTENGPETROSAINS KLCC 2008
Koleksi JALAN-JALAN 2008 (Ahad-Isnin); adikku Imah & Dik Wan. Aktiviti yang telah dirancang sejak 2005. Sponsored by Kak Lang Anum. Saya cuma ditugaskan membawa adik2 (naik bas) dari Johol-KL + meneroka Petrosains KLCC. Seterusnya bersama Anum, diorang ke Aquaria KLCC. Hari seterusnya, aktiviti diteruskan ke Menara KL, Jalan Petaling (Petaling Street) serta Mid Valley Megamall. Malam tu diorang ber-3 balik naik keretapi; KL-N9.

Quote:
Petrosains terletak di tingkat 4 Suria KLCC, Menara Berkembar Petronas. Petrosains merupakan tempat yang paling sesuai untuk melihat serta meneroka dunia sains & teknologi, terutama dalam bidang industri petroleum.

Bayaran
Dewasa RM12
Remaja (13-17 tahun) RM7
Kanak2 (5-12 tahun) RM4
Kanak2 (bawah 5 tahun) FREE
Warga Emas (55 tahun ke atas) RM6


So gambar2 di Petrosains sahaja..PENGUMUMAN
Dengan segala hormatnya, saya dengan ini mengumumkan serta menjemput lagi mengalu-alukan kawan-kawan semua untuk menjenguk blog saya; AKU BUKAN KAMU

STUDY-lah..

Wassalam


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net