srsfeqah.fotopages.com

By: srs feqah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 25-Dec-2010 12:25 Email | Share | Bookmark
SG PAMILAN, Tenom Sabah

Assalamualaikum & selamat sejahtera..

AIR YANG TENANG JANGAN DISANGKA TIADA BUAYA
Peribahasa Melayu ini merujuk kepada sikap manusia. Ciri luaran seseorang individu itu kadangkala tidak menggambarkan sikap dalamannya. Kadang-kadang dari luar nampak baik, tapi hati di dalam hanya Allah yang tahu.

SG PAMILAN, Tenom Sabah
Sg Pamilan terletak lebih kurang 25km dari Pekan Tenom & 23km dari Bandar Keningau. Mempunyai aliran sungai yang tenang, kawasan rekreasi Sg Pamilan turut menyediakan pondok-pondok serta tapak untuk BBQ. Kami ke Sg Pamilan pada hari yang sama ke Kg Pangi











HAPPY BIRTHDAY UDA & MERRY XMAS (25 Disember)
Happy Birthday Adikku Uda..
Merry Krismas kepada semua penganut Kristian..

QUICK UPDATE
Fuhhh lama suda nda update fp baa. Bukan apa, tengok macam nda ada orang suda. Tapi sekali kena 'sound' terus update baa ni..hehe. Dah banyak kali plan nak update, tapi asyik bertangguh. Dari sebelum cuti sekolah sampai dah nak habis cuti sekolah pulak haa Adoi aii..

GOODBYE 2010 & WELCOME 2011!! XOXO

Wassalam


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net