srsfeqah.fotopages.com


My name: srs feqah
My Fotopage: http://srsfeqah.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Ma DiHaA
SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY TERKINI Lokasi kami di PJ, Selangor. Sudi2kanlah klik http://mamawandiha.blogspot.com/search/label/Tempahan(Di SINI) untuk melihat tempahan yang kami terima. Terima kasih. Since 11th Jan 2010, 12.01 pm THANK YOU TO ALL VISITORS.. ;-) View this Fotopage entry
Pemancing Ikan
Latest entry:Meanders
View this Fotopage entry
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
Jasmeen HomeDelight
Kek Marble Karamel Sumber : sue-hasue.blogspot.com Bahan-bahan : Loyang 22cm/25cm (mkcik guna loyang 9in) (A)-Gula Hangus 2 sudu besar gula (utk gula hangus) *tabur gula dlm loyang n masak atas api perlahan..biar gula hancur dan warna tukar jadi perang) Ketepikan dulu (gula tersebut akan mengeras & berbunyi macam kaca pecah gitu) (B) - Bahagian Atas 1 cawan susu cair 1 cawan susu pekat manis 1 sudu teh esen vanila 3 bj kuning telur 2 biji telur (putih & kuning) (C) - Lapisan... View this Fotopage entry
siti hajar suratman
Latest entry:Jualan Tshirt Xfotopages
UNTUK SESAPA YANG BERMINAT UNTUK MEMBELI T SHIRT KHAS GROUP XFOTOPAGES BOLEH JOIN GROUP XFOTOPAGES DI http://www.facebook.com/groups/xfotopages Pre Order Warna:Hitam Saiz:XS, S, M, L, XL = RM25 XXL = RM27.00 XXXL = RM29.00 XXXXL = RM31.00 XXXXXL = RM33.00 View this Fotopage entry
Tshirt Geng Xfotopages
Daalia Abdul
Latest entry:Fancy Macarons Class
https://flipagram.com/f/JT18VqFFUI View this Fotopage entry
The Cake .. Another View
Beauty n The Beads
Latest entry:It's been ages.....
Assalamu'alaikum WBT good day It's been ages since I http://beautynthebeads.fotopages.com/cgi-bin/account.pl?page=4&editentry=2196623&back=http://beautynthebeads.fotopages.com/?page=0(last) blogging too many reasons too many things have been happening Alhamdulillah I'm still kicking or rather still struggling No matter what I'd like to thank you a lot for the continuous support and constant visit Till then keep praying Insya'Allah I'll be back again some day . . . . . ... View this Fotopage entry
Mama sya
Latest entry:Pindah ke alamat baru
Assalammualaikum buat semua. Mamasyafotopages dah pindah ke sini ; http://dapur-mamasya.blogspot.com/( Dapur Mamasya). View this Fotopage entry
Naz Rinn Chan
Latest entry:RED VELVET CAKE
Ini kek harijadi Alya pada hampir ke penghujung tahun 2011. Dibuat kerana nak tahu sangat apa sebenarnya keistimewaan kek ini sehingga menjadi buah mulut. Dari segi rupanya kah..atau dari segi rasanya kah...atau mungkin dari segi bahan-bahannya.....boleh jadi juga dari segi pembuatannya. Setelah dibelek-belek dan ditilik-tilik di laman-laman masakan akhirnya Rinn buat keputusan untuk mencuba kek baldu merah yang dikongsikan di laman myresipi.com. RED VELVET CAKE BAHAN-BAHAN: 2 1/2 cup tepung kek ... View this Fotopage entry
jie jie
Latest entry:60. HERBA KHAZANAH WARISAN - DURIAN BELANDA/SIRSAK
Salam semua Manfaat Buah Sirsak / Sirsat Sebagai Obat Kanker, DLL Berikut uraian kandungan gizi dan kegunaan buah, bunga dan biji sirsak / sirsat untuk kesehatan terutama untuk pengobatan kanker, ambeien, sakit liver, bisul, eksim, rematik, sakit pinggang, dll Nama Umum : Buah sirsak / sirsat Nama Latin : Annona muricata L Nama lain : Soursop (Inggris), Corossol atau Anone (Perancis), Zuurzak (Belanda) guanábana (Spanish), graviola (Portuguese), Brazilian Paw Paw, Corossolier, Guanavana, Toge-Ba... View this Fotopage entry
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
MUM NuRIMAH ISHARA Hj Abd Karim
Latest entry:gambar2 kemeriahan raya kat kg
View this Fotopage entry
Siti Azlina Abdul Aziz
Latest entry:ALOHA I'M BACK
Aloha...I'm back.... ;-) Korang nak tahu kenapa aku kembali ke sini...sebabnya my good friend dah pulang dan sedang mengaktifkan dirinya semula di sini siapa??? Fazzarinna...korang boleh layan FP baru nya nanti... ini addressnya http://cintamerahjambu.fotopages.com ... So korang nanti jangan la segan2 singgah FP sahabat aku ni yer... Aku memang rindu sangat2 dengan FP. Sebab mula2 aku berjinak di alam cyber ni adalah melalui FP, kemudian aku beralih ke blog dan kini bzz dengan FB atau "muka buku... View this Fotopage entry
norhasimah mohd nor
Latest entry:LAUK-PAUK ALA KAMPUNG
View this Fotopage entry
farah farha fauzana
Latest entry:ENTRY KHAS..SILA LIHAT ENTRY BARU DI BWH ENTRY NI KEY..TQ!
Biz suka suki & main2ku....utk makluman, ni bkn MLM (Multi Level Marketing) ye ; http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Bwhite(B'White) keluaran sykt InHealth Beauty (M) Sdn Bhd & http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Jamu%20Mak%20Dara(Jamu Mak Dara (Serbuk@Kapsul)) keluaran syarikat Jamu Mak Dara Sdn Bhd. http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Bwhite() http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Jamu%20Mak%20Dara() http://keanggunanwanita.blogspot.com/sea... View this Fotopage entry
tok kaw
Latest entry:Minta Tolong Laaaaa
8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :-O TO THOSE WOULD DON'T UNDERSTAND SIMPLE ENGLISH : "STOP ADVERTISING YOUR AD HERE PLEASE......" PADA SESIAPA YANG MMG TAK FAHAM BAHASA....TOLONG JANGAN GUNA RUANG FP SAYA UNTUK IKLAN." View this Fotopage entry
wAtIE ArIn
Latest entry:Singapore ~ Day 3
ASSALAMUALAIKUM.... Melapangkan diri untuk update perjalanan kami pada hari yg ke-3...ingat2 lupa dah pun ha apa yg berlaku pada hari tu... panduan hanya gambar ni ajer lah... hehhee.. tu la kan..lain kali jgn suka peram2 gambar kan...hahaha Pagi tu kami mulakan dengan sarapan kat salah sebuah restoran berdekatan dengan tempat penginapan kami.... sebuah restoran nasi padang... SABAR MENANTI.... sampai satu hari tu kami semua memang kena sabar menanti.... sumer kena tunggu lama... makan...air...bas...d... View this Fotopage entry
drama sebabak...hehe
WaWa Peace
Latest entry:Jemputan
Salam semua...mmg dah lama sgt wa tinggalkan fp ni...wa skang dah pindah umah baru kat blog. ni blog wa http://chentashayang.blogspot.com Masih blum lambat sgt lg wa nak ucap selamat tahun baru buat semua kengkawan. Dikesempatan ni juga wa nak menjemput semua kwn2 fp tuk dtg ke Majlis Resepsi wa. Sila rujuk kad yer..lau agak2 xsure jalan mana..just call tau View this Fotopage entry
SopitKotam Bungo
Latest entry:Cuti-Cuti Malaysia...26/11/2010 - 28/11/2010
Destinasi : Langkawi Hari Pertamo (26/11/2010) Alhamdulillah, tercapai gak cito-cito nak naik kapal teghobang ngan pasangan Sopit. Destinasi kami, yang dah lamo di idam-idam kan tu..tontulah Langkawi. Walaupun orang kato Langkawi tu kocik, sehari pun dah boleh abih round, tapi tak macam tu pulak Sopit ghaso, banyak tompek yang Sopit tak dapek poei :-S ..tapi takpo..adolah alasan untuk poei lagi nnt.. :-D View this Fotopage entry
kotam black pepper
zana raman
Latest entry:Tempahan
View this Fotopage entry
norhidana miswan
Latest entry:aku yg semakin pemalas
salam korang...lama betul aku mendiamkn diri... tak tau nper aku jd pemalas sgt nk mengupload gamabr... maklum ngn fb n blog lg mudah... tp aku akan mule nk mengupload gmabar lg... lgpun laptop aku tak blh nk upload fp, tak tau nper... meh lyn dulu tudung2 aku mana yg ada ek..... yg telah diglamers kan oleh aku View this Fotopage entry
rafidah shariff
Latest entry:SeLaMat Hari RAYa AidiLFiTri 1431h
kad raya untuk korang... selamat hari raya... maaf zahir n batin... ampun n maaf kalau ade tersilap kata... terkeji, terumpat terkasar masa komen... terkutuk time post entry... aku n abgnakkal mintak maaf... semoga persahabatan kita...kekal n kukuh hga akhr hayat pesanan buat korang.. berhati-hati di jalanraya n meja raya... ingat lah harapan n tanggungjawab korang pada yang tersayang... SELAMAT HARI RAYA...... pssttt :: kalau sudi... gantung la kad raya ni kat rumah korangg... View this Fotopage entry
Hanizalia Jamil
View this Fotopage latest entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
AZUERIENA NORASH
Latest entry:PROMOSI ATZ HOMESTAY JERTEH,BESUT,TERENGGANU
;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) RM 250.00 SAHAJA UNTUK SEMALAMAN ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) LOKASI:- KAMPUNG TOK RAJA,JERTEH,BESUT,T'GANU ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ******************************************************************* Bilik No.1 Master Bedroom ( Berhawa Dingin ) DiLengkapi Dengan Bilik Air.. 1 Katil Bersaiz " King " ********************************** Bilik No.2 ( Berhawa Dingin ) 1 Katil Bersaiz " Queen " ***************************... View this Fotopage entry
umi kal wheldon
Latest entry:My Machine Room
Ini kerja auntie jika ada waktu lapang, selalu nya auntie mula kan kerja menjahit di waktu pagi, entah kenapa, di sebelah petang auntie lebih suka di meja computer dari menjahit, jadi pagi menjahit, tengah hari memasak dan petang bermain computer hahaha, masa bergitu pantas.....satu hari berlalu :-D Di sini ada sedikit sebanyak dari jahitan auntie untuk tatapan kawan2 di fp :-D, malas nak letak gambar2 yg lain kerana fp sangat lambat to upload photo...sabar aje lah View this Fotopage entry
masriyah yusof
Latest entry:RENUNGGAN
Salam, Di petik dari iLuvislam.com 1. Seorang wanita solehah adalah lebih baik daripada 70 orang wali. 2. Seorang wanita solehah adalah lebih baik daripada 70 lelaki solehah. 3. Seorang wanita yang jahat adalah lebih buruk daripada 1,000 lelaki yang jahat. 4. 2 rakaat solat dari wanita yang hamil adalah lebih baik daripada 80 rakaat solat wanita yang tidak hamil. 5. Wanita yang memberi minum susu kepada anaknya daripada badannya (susu badan) akan dapat satu pahala daripada tiap-tiap t... View this Fotopage entry
abby joe
Latest entry:barang antik
abby jumpe barang ni kat muzium :-D :-D :-D ni plak jumpe kat rumah member abby :-D :-D :-D bayar 1 juta baru boleh dapat LOL LOL LOL View this Fotopage entry
Raha niss
Latest entry:Holiday @Kuching - Part II
Sambung lagi... Naik sampan keseberang sana...ke kedai kek lapis Dayang Salhah. Rasa dulu sebelum.....err rasa sampai kenyang :-D :-D ...beli sedikit sebanyak, mintak dia packing siap, balik hotel nanti trus simpan peti ais dengan kotak2 tu. Dari kedai kek ni pergi pulak ke rumah bapa saudara ....memang dah buat temu janji dia dtng ambik kita orang kat situ ke Petra jaya (rumah dia la) sehingga menjelang maghrib baru berganjak dari situ....balik tu dia hantar kami sampai ke hotel. Destinasi... View this Fotopage entry
wawanisolehah
Latest entry:Apdet jugak...entry rojak
Geng-geng fp semua, akak mintak maaf bebanyak sebab merugikan masa korang-korang yang dtg jenguk tapi dok tengok entry basi..mcm la ramai sgt yg jenguk fp akak ni :lol_crash: perahsan lebih LOL . Untuk tidak melengahkan masa akak pamerkan gambar2 yag sekian lama terperuk dalam enpon NOrKIAh.Terima kasih kepada cik NOrKIAh. :flowers: Nota kakitangan : kamera rosak LAGI, LAGI & LAGI, pasal tu pakai khidmat hp cabuk jer Gambar terbaru tiga dara pingitan ku................Wawa, makin jelita,,melampau b... View this Fotopage entry
Nor ezy
Latest entry:Taiping... & Bukit Merah Lake Town Resort
View this Fotopage entry
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
Nurfikas Salleh
Latest entry:^_^Raya Cookies^_^
Salam semua.....Selamat Hari Raya Aidilfitri buat kawan-kawan dan pengunjung fotopage Nur. Diam tak diam dah seminggu kita berada dalam bulan syawal...... Ok lah Nur pun tak ada cerita yang nak diceritakan....Nur cuma nak kongsi dengan kawan-kawan kuih muih raya yang Nur buat tapi belum sempat nak update hari itu....abah along pun ada bertanya tak buat kuih ke tahun ini.....hehehe....lambat benar Nur nak update fotopage....terkedek-kedek macam penyu.LOL :-D View this Fotopage entry
Norzuwana Wahab
Latest entry:My Pregnancy Ticker
http://www.pregnology.com/pregnancy/07/28/2010()http://www.pregnology.com( Make a pregnancy ticker) Alahmadulillah dengan rezeki yg diberi oleh Nya..wana skrg tgh mengandung anak ke 3..doakan keselamatan wana hingga wana bersalin nnti yer..heheh.. :-D :-> :-D PENGUMUMAN: Kepada sesiapa yg inginkan khidmat utk makeover sila layari web baru Wana http://wanamakeover.fotopages.com View this Fotopage entry
Fazza Rinna
Latest entry:****SELAMAT DATANG KE FAZZARINNA FP****
***************************************************************** walau seketika dalam carta 'fofular'..daku menghargainye :-D BILA AKU SUDAH TIADA...... HANYA GAMBAR DAN CERITA-CERITI DI SINI YANG DAPAT DIJADIKAN KENANGAN...KERANA HANYA GAMBAR YANG DAPAT MENCERITAKAN SEGALA-GALANYA..... View this Fotopage entry
Phalinn Ooi
Latest entry:Get Over It. He's Dead
Yea yea yeah, shamon, auww!! New York, Circa 1987-88 The Tempurung Kelapa-Head MJ. To My Mum, I'm The Best MJ Impersonator. So, Annie are you ok? Are you ok, Annie? View this Fotopage entry
one of us
Latest entry:Panas!! MARZUKI aka MATKEY aka K***K dh nk kawen!!!!
Jejaka paling panas kat labu 98 nk kawen dh wehhh....aku up on behalf beliau.. LOL :P Size gamba tak dikecikkan supaya korang senang cri tpt... :-D View this Fotopage entry
jemputan..
maya amir
Latest entry:zaki & farah (part 2)
ok..mari kite outdoor bersama perantennnn:) moga zaki & farah bahagia hingga ke akhir hayat.. :-D View this Fotopage entry
sinchan d great
Latest entry:Kimi & Fara @ Rawang
View this Fotopage entry
hihihihi
malasSZz nSZr
Latest entry:selamat hari raya aidilfitri 2010
Upin dan Ipin bermain guli… Bermain guli berwarna-warni… Aidilfitri menjelang lagi… Jari disusun mohon diampuni… Dari Melekek pergi ke Umbai… Singgah kat Cheng beli durian... Kampung halaman melambai-lambai… Semoga selamat dalam perjalanan… Sana sini orang menyanyi… Lagu raya yang dulu, juga yang terkini.. Semoga meriah raya kali ini… 20 hari bulan kita jumpa lagi… InsyaALlah… salam sayang dari malasz..... View this Fotopage entry
Tutie Dahlia Tajuddin
Latest entry:Sweet N Sour
I like to eat this. This is what I like to eat. Haha.... dah lama tak update fotopages ini. Hehe... Sekian, terima kasih kerana sudi menjenguk :) HIRE ME TO CAPTURE YOUR MOMENTS TUT Hobbyist and Freelance Photographer Website : http://tutcute.fotopages.com E-Mail : melompati@yahoo.com YM! ID : melompati Cell : 012-6294762 View this Fotopage entry
Mari Konvo!
Mira Johar
Latest entry:Gather2 kat Umah Kak Zu Kamil
Kali ni nak syer citer gather-gather kat umah Kak Zu Kamil kat Putrajaya..sebelum apa-apa..mira dah kenkawan semua nak ucapkan ribuan tima kasih pada Kak Zu atas jemputan Kak Zu...sonok sangat dapat kumpul ramai dan makan-makan...makanan semuanya Kak Zu masak sendiri...fuhhhh memamg sedap ler..tangkap leleh....nak tambah banyak kali malu...hehehehehe Kami ni biasa...makan, borank, posink...sib baik tuan umah tak kisah..Abang Kamil (hubby Kak Zu) pun sporting jek...tapi rajin betul hubby Kak Zu ni..orang ... View this Fotopage entry
atty along
Latest entry:Langkawi
nie masa aku ke langkawi pada dec 2009 aku pergi sorang je.sebab ade urusan kerja..jadik aku tak jalan mana2 sangat kakak-kakak yang ku kenali semasa di sana.. gambar banyak kt facebook... View this Fotopage entry
sygsal selalu
SALAM SAHABATKU SEMUA...... ANDA SEMUA DIJEMPUT KE MEDAN SELERA SAL...SEKALI MAKAN PASTI NAK LAGI...HE HE HE..... DENGAN RASMI NYA......MEREKA-MEREKA INI ADALAH SAHABAT DI ALAM MAYAKU..... SCROLL UNTUK MELAYAN ENTRY-ENTRY YANG BARU...... View this Fotopage entry
rinz zura
Latest entry::: SELAMAT ULANG TAHUN KELAHIRAN yg KE 62
semoga panjang umur & di anugerahkan kesihatan yg perpanjangan.... buat daddy tersayang... View this Fotopage entry
fiza aziz
Latest entry:the singapore trip
salam semua... dh lama giler tak update FP...kat office bz memanjang...byk sgt report yg nak dibuat... $-) $-) on 3rd- 4th Oct yg lps..sy n cousin g singapore utk tgk friendly game antara sngor n spore... dh alang2 g sana..kite org singgah jap rmh sedara kat sana... actually atuk kite org org singapore...so mmg ramai sedara mara kat sana.... dulu slalu g spore...dia org pun slalu dtg msia... tp since atuk dh meninggal....activity mcm tu kurang la skt...tp slalu keep in touch by phone.... kebersih... View this Fotopage entry
Abah Along
Latest entry:Makan2 Sambil Melihat Matahari Terbenam........
Sesekali abah ajak kekawan bertenang-tenang fikiran.....duduk tepi pantai sambil melihat matahari terbenam...sambil makan2.... jom kita tengok... cantiknya langit tu ciptaan ALLAH...... Ada yg ambil kesempatan berdua2an sambil berpuitis memadu janji untuk masa depan......( hanya untuk org bukan islam shj)....kalau islam tak leh duduk berdua2an...hahahah apa lagi order le makanan.......Tom Yam panas...ke..... banyak gerai2 menyediakan makanana yg enak2.... aduh sedapnya makan..... View this Fotopage entry
gila nyanyi
WanZee Hiroshima Japan
Latest entry:Alhamdulillah...
Day 1..... Day 2..... View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016